fbpx
25 juli 2018

Wat zeggen anderen

Aan het einde van een coachtraject vraag ik altijd een cliënt om feedback. Wat ging er goed, wat kan er beter. Ik vind dat belangrijk, want daar leer ik van. Sommige cliënten schrijven een recensie, op Facebook of hier op de website. Dit zijn hun ervaringen:

Erik van ´t Hof, Eindhoven

In 2018 heb ik bij John een traject mogen doorlopen van enkele maanden en dat afgerond in december. Op een positieve, krachtige wijze heeft hij mij weer op de rit gezet als het gaat om Regie terugkrijgen over je leven, Keuzes maken die gebaseerd zijn op voor mij belangrijke onderwerpen als werk en gezin, Balans terugvinden in wat ik van mezelf verwacht én heeft hij mij laten inzien hoe ik anders en vooral beter kan omgaan met issues in mijn persoonlijke leven. Veranderen begint namelijk bij jezelf, niet bij een ander…
John heeft daarmee goed voldaan aan de behoefte die ik had en hij blijft ook in de toekomst op de achtergrond beschikbaar, dat is een fijn gevoel!

Van harte beveel ik John aan, wat hij schrijft op zijn site is ook echt realiteit bij hem. Geeft vertrouwen, zonder een oordeel en biedt de juiste hulp waarmee je verder aan jezelf kunt werken!

Veerle Wolfs, Amsterdam

Nadat ik de training ‘persoonlijk leiderschap’ heb gedaan ben ik in coaching gegaan bij John omdat ik het maximale uit mezelf wil halen. Hij heeft me geholpen met verantwoordelijkheid nemen, mezelf laten zien, en het veranderen van overtuigingen die niet voor me werkten. Zijn praktische wijze van coachen helpen me om veranderingen aan te brengen in mijn leven.

Zijn betrokkenheid en openheid (en nog veel meer) maken hem een zeer goede coach, waar ik altijd met inspiratie, inzichten en zin om verder te groeien vandaan kom. Een absolute aanrader, zeker als je na de training Persoonlijk Leiderschap nog extra verdieping zoekt.

Kim Rijkschroeff, Veghel

Ik ben bij John in coaching gegaan omdat ik meer uit mezelf en mijn werk wilde halen. John kan heel goed mensen lezen, is altijd begripvol, maar ook eerlijk waar het nodig is.

Hij coacht vanuit liefde en de behoefte om anderen te helpen. John staat in zijn coaching naast je. Een stap vooruit voor jou is een stap voor hem!

Ronald Essinger, Eersel

Na een jaar van veel persoonlijke tegenslagen en verlies van mijn beste vriend, doodgeboorte van onze 2e zoon en aansluitend ook nog plotseling overlijden van schoonmoeder was ik het spoor bijster. Via bekenden had ik een folder gekregen van “John Sarbach Coaching” en dacht laat ik eens gaan kijken of het iets is. Na een prettig intake gesprek werd bepaald hoe het coaching traject zou gaan verlopen.

Tijdens de sessies van ruim 1,5 uur werden aan de hand van goede handouts en huiswerk oefeningen al mijn punten behandeld. Vaak erg confronterend en ook emotioneel, maar wel met goed resultaat. Na 7 sessies ben ik er weer bovenop en kan alles weer aan.

Voor mensen die het even niet meer zien zitten is dit in mijn ogen een geslaagde behandeling, mits je er voor open staat.

Diderik Dellebeke, Eindhoven

Ik heb gisteren een zeer waardevol coachingstraject met John afgesloten. In het afgelopen jaar heeft John mij op een stevige en liefdevolle manier begeleidt. En heb ik belangrijke inzichten gehad.

Ik voel me nu steviger en neem verantwoordelijkheid over mijn eigen leven. En dat is een heel fijn gevoel. Bedankt John voor je liefdevolle ‘prikken’, je vertrouwen en je niet – oordelen.

Schrijf hieronder je eigen recensie: