Podcast: Monogamie en loslaten

Veel mensen gaan er vanuit, dat wanneer er is afgesproken dat er sprake is van een relatie,  dat er dan ook is afgesproken dat partners exclusief voor elkaar zijn. Dat is een lelijke misvatting. Monogamie is een keuze. 

Vraag jezelf maar eens af. Wat betekent monogamie voor mij. En is dat hetzelfde als hoe je partner er over denkt. Of weet je dat niet eens? 

Als een van de partners niet monogaam is geweest, terwijl afgesproken is om dat wel te doen, dan leidt dat soms tot een breuk in de relatie. En dat is dverdrietig. Eerst is er vaak boosheid. En na een tijdje zegt degene die bedrogen is. Het wordt tijd om los te laten. Om het te laten gaan.

Wat houdt dat in? Loslaten? Om iets te laten gaan. Hoe doe je dat?

Deze twee onderwerpen bespreek ik onderstaande podcast.

Deze podcast is ook in andere podcastapps te beluisteren

Heb je genoten van deze podcast of de andere podcasts? Deel ‘m dan. Zodat anderen er ook van kunnen genieten.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van deze podcast mail me dan op coach@johnsarbach.com. Via dat mailadres of via mijn site kun je ook een intake aanvragen. Die zijn gratis en vrijblijvend  

beheerder

beheerder

Leave a Replay

Geef een antwoord

Over John

Als Eclectisch coach is John niet gebonden aan één manier van coaching. Als allround coach combineert hij intuïtie en eigen ervaringen met bestaande instrumenten en methodieken.

Recent Posts

Follow Us